Surat Memohon Cuti…

Agaknya saya dah lama tak update blog ini disebabkan sedikit sibuk dengan urusan harian dan ingin juga memohon cuti dan meluangkan masa untuk memgemaskini blog ini yang dah lama saya tinggalkan..

Jadi layan je lah surat MEMOHON CUTI dibawah:

Sumber: http://www.ek-ele.co.cc/

Artikel Berkaitan


avatar

About Editor

Artikel yang ditulis disini bolehlah diambil untuk manafaat umum tetapi perlu membuat pautan kembali kepada laman blog ini. Tiada kos diperlukan untuk anda membina link tersebut bukan?
This entry was posted in Informasi Semasa and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Surat Memohon Cuti…

  1. avatar bh says:

    menggigit 0I0 saya?? haha..apa da..
    .-= bh´s last blog ..Lelaki Sejati =-.

  2. avatar Anonymous says:

    munasabah jugak tuh…hehe…
    .-= ´s last blog ..Keputusan penuh Pilihan Raya Sibu (P212) =-.

  3. avatar Syafrizal says:

    Satu karangan yang bernas dan mengarut haha. Siap tuuuut tuuuuutt lagi..
    .-= Syafrizal´s last blog ..Reader Plus – extension Chrome untuk Google Reader =-.

  4. avatar Kamal says:

    Salam..boleh tahan ayat2 dalam surat memohon cutini…hantu pun pergi hospital hehe…bleh apply tu
    http://kamalbiz.co.cc/blog/
    .-= Kamal´s last blog ..Telefon + AlQuran Digital =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge