Apa itu MyLook.com? Boleh Buat Duit !!!

MyLook ialah sebuah enjin carian baru yang menawarkan saham percuma kepada ahli-ahli yang mendaftar dan melakukan carian menggunakan MyLook. Pendaftaran dan keahlian adalah percuma.

Tawaran ini mungkin hanya sah pada peringkat awal pelancaran dan MyLook berhak menarik balik tawaran ini di masa hadapan. Bagaimana pun, semua unit saham yang telah anda kumpul akan terus menjadi milik anda dan mendatangkan pulangan bulanan.

Setiap unit saham MyLook.com bernilai 22 cents (USD) buat masa sekarang. Setiap unit saham akan memberikan pendapatan bulanan kepada anda dalam bentuk dividen bulanan.

Sertai MyLook.com sekarang dan dapatkan:

-> 5 unit saham percuma setiap hari (maksima) sekiranya anda melakukan 5 carian menggunakan MyLook.com pada hari tersebut.

-> 5 unit saham percuma untuk setiap ahli yang anda kenalkan (tiada had).

-> Insentif 20% dari jumlah saham terkumpul ahli-ahli yang anda kenalkan dan 20% dari pendapatan bulanan mereka (tiada had).

Anda tidak perlu memperkenalkan peluang ini kepada sesiapa pun untuk menerima bayaran dari MyLook tetapi jumlah saham yang dapat anda kumpul adalah terhad kepada $0.22 x 5 = $1.10 sahaja setiap hari.

Tetapi sekiranya anda ingin mendapat pendapatan bulanan secara pasif dan percuma untuk jangkamasa panjang, anda boleh memperkenalkan rakan-rakan dan anda akan mendapat lebih banyak saham percuma pulangan yang berlipat-ganda.

Jadi.. kepada yang belum join lagi…klik laman MYLOOK

DAFTAR PERCUMA !!! Enjin carian sama seperti yahoo atau google, dapat duit dan anda x rugi satu sen pun.

Artikel Berkaitan


avatar

About Editor

Artikel yang ditulis disini bolehlah diambil untuk manafaat umum tetapi perlu membuat pautan kembali kepada laman blog ini. Tiada kos diperlukan untuk anda membina link tersebut bukan?
This entry was posted in Informasi Semasa, Editorial and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

30 Responses to Apa itu MyLook.com? Boleh Buat Duit !!!

  1. Bagaimana sekiranya laman/blog kita dibuka orang tanpa pengetahuan dan mengambil keuntungan empunya blog?

  2. Apakah faedah/pulangan yang dapat diberikan? Adakah ia benar?

  3. avatar Nozi says:

    Salam..

    Wah..menarik ni…nk join gak la… tq for the info :)
    .-= Nozi´s last blog ..Jangan sempitkan pendidikan seks =-.

  4. avatar Shahrul says:

    X bertahan lama la business mcm ni. Kene hati2 lg. Yg free x semestinya berbaloi, sedangkan menghabiskan masa yg lebih berharga.
    .-= Shahrul´s last blog ..Relay =-.

  5. avatar alip says:

    harap bls..np my look.com xle bk dah..ada mslh ke??
    .-= alip´s last blog ..Riba dan Kesannya Dalam Kehidupan =-.

  6. avatar man says:

    lupakan jer ler….. aku dah join seminggu…tp ari ni tgk website tu dah tak de lg daaa……….

  7. Pingback: Tweets that mention Apa itu MyLook.com? Boleh Buat Duit!!! | Anjung Web -- Topsy.com

  8. avatar ahm says:

    tq share..aku pon dah joint 5 hari + kawan yang register bawah aku dah lebih $20 aku dapat untuk ari ni..n semakin ramai yang bertnyakan kesahihannya..layan je sbb free kalau bayar mungkin tidak.

  9. avatar Amir says:

    ada join tapi tak berapa minat mylook ni.. takut kena tipu je..
    .-= Amir´s last blog ..Koala dan Kanggaru di Australia =-.

  10. avatar marki says:

    benda free kena cuba, manu tau boleh menjadi untung ke..kalau scam pun xrugi ape..hehe
    .-= marki´s last blog ..Demam Denggi, tanggungjawab bersama =-.

  11. avatar nizam6281 says:

    haa..saye penah bace pasal ini
    setiap yang kita cari dapat duit bukan?
    huhu
    nak tawu tak justnizam.com sudah ada musuh pertama..hoho

  12. avatar Mus says:

    aku dah join tapi belum mencuba search engine dia lagi..
    .-= Mus´s last blog ..PROMOSI TAK MASUK AKAL – DOMAIN.com Cuma 99 SEN Sahaja. =-.

  13. avatar imran says:

    TQ atas info ini. Memang menarik untuk dicuba, yang penting tiada modal diperlukan 😀

  14. avatar she says:

    saya pon dah join..sekarang dah $19.36
    .-= she´s last blog ..::hari ni 5 april:: =-.

  15. avatar zaiMi says:

    enjin carian baru ye? pandai dia buat strategi bisnes. saya mesti pilih! 😛
    .-= zaiMi´s last blog ..6 Ciri-Ciri Blogger Poyo =-.

  16. avatar Editor says:

    No problem bro, baru gak join sebab free dan tak rugi pun.
    .-= Editor´s last blog ..Apa itu MyLook.com? Boleh Buat Duit !!! =-.

  17. avatar etomyam says:

    wah..macam menarik ni..rasa nak join jgak…TQ info ni 😀
    .-= etomyam´s last blog ..Me And My Boss…What To Do Maa! =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge